Menu sezonowe

Świąteczne
MENU SEZONOWE

 

Kuchnia jest naszą pasją, dlatego dbamy, aby dania przygotowywać ze składników najwyższej jakości. Sezonowość naszego dodatkowego menu umożliwia przygotowanie tego co w naturze najlepsze.

 

 

 

ŚLEDŹ W MARYNACIE Z POLSKICH JABŁEK
cebulka, sos tatarski

 

140 g

 

21 zł

 

CARPACCIO Z SANDACZA MAZURSKIEGO
z imbirem marynowanym z sosem sojowym

 

140 g

 

32 zł

 

PASZTET Z GĘSICH WĄTRÓBEK Z GALARETKĄ PORTO

 

160 g

 

23 zł

 

 

WIGILIJNY BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI

 

 

200 ml

 

 

18 zł

 

KREM Z GRZYBÓW Z OLIWĄ TRUFLOWĄ I GRZANKĄ

 

200 ml

 

18 zł

 

 

KACZKA PIECZONA Z SOSEM WIŚNIOWYM
karmelizowane jabłko, frytki z batata

 

 

420 g

 

 

56 zł

 

SMAŻONY KARP PODANY NA KAPUŚCIE POSTNEJ
cebulka, sos tatarski

 

340 g

 

39 zł

 

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
okraszone cebulką

 

250 g

 

28 zł

 

POLĘDWICA Z DORSZA SMAŻONA NA MAŚLE
grillowana cukinia, kaszotto z leśnymi grzybami

 

320 g

 

48 zł

 

 

CRUMBLE ZE ŚLIWEK Z CYNAMONEM I KRUSZONKĄ

 

 

180 g

 

 

19 zł

 

 

 

ZOBACZ MENU SEZONOWE