
Świąteczne
MENU SEZONOWE
ŚLEDŹ W MARYNACIE Z POLSKICH JABŁEK |
140 g |
21 zł |
CARPACCIO Z SANDACZA MAZURSKIEGO |
140 g |
32 zł |
PASZTET Z GĘSICH WĄTRÓBEK Z GALARETKĄ PORTO |
160 g |
23 zł |
WIGILIJNY BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI |
200 ml |
18 zł |
KREM Z GRZYBÓW Z OLIWĄ TRUFLOWĄ I GRZANKĄ |
200 ml |
18 zł |
KACZKA PIECZONA Z SOSEM WIŚNIOWYM |
420 g |
56 zł |
SMAŻONY KARP PODANY NA KAPUŚCIE POSTNEJ |
340 g |
39 zł |
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI |
250 g |
28 zł |
POLĘDWICA Z DORSZA SMAŻONA NA MAŚLE |
320 g |
48 zł |
CRUMBLE ZE ŚLIWEK Z CYNAMONEM I KRUSZONKĄ |
180 g |
19 zł |